Kategorier

Arkiv

Demokratidagen på Mor Kerstins torg i Kinna

Den fjärde september arrangerade Marks kommun den årliga demokratidagen för att uppmärksamma demokratin. Valnämnden och demokratiberedningen stod som arrangörer och alla politiska partier och invandrarföreningar var inbjudan att delta i aktiviteterna på Mor Kerstins torg i Kinna mellan kl 10-14.

Valnämnden erbjöd även förtidsröstning i sitt tält och jag passade på att rösta som nr 26. Det bjöds på smakprov på mat, uppvisning av indisk och thailändsk dans och flera politiker höll framträdanden på torget. Miljöpartiet i Mark gästades av vår riksdagskandidat på plats 5 Pembe Gencoglu från Bollebygd som talade om demokrati och integration.

Parallellt med demokratidagens hölls en loppmarknad med 20-talet försäljare på Lilla torget och Café Skrädderiet invigde sin nya utescen med uppträdanden med elever från estetiska programmet på Marks gymnasium och senare Tommy Nilsson. Så det var mycket folk i omlopp denna soliga september lördag och vi i MP fick möjlighet att dela ut valmaterial och samtala med väljare.

Ett mycket trevligt arrangemang som avlöpte ovanligt bra tack vare det fina vädret. Nu märks det att valrörelsen är i full gång och nu ska vi jobba intensivt in till sista stund.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s