Kategorier

Arkiv

MP mörkar inte i blockfrågan

Radio Sjuhärad antyder i ett inslag i går att Miljöpartiet i Mark medvetet skulle mörka vilket block vi tänker stödja efter valet. Samtidigt antyder de att MP skulle ha tagit ett steg från Markalliansen:

Miljöpartiet är mycket svaga i de båda kommunerna och var ännu svagare i kommunvalet i än man var i riskdagsvalet och gapet var störst för Miljöpartiet i Mark. Och nu beslutar alltså miljöpartiet i Mark att ta ett steg från den borgerliga alliansen.

Sanningen är den att det i dagsläget inte finns några alternativ från vardera block att ta ställning till. Vi har varken sett valmanifest från S+V eller från M+FP+C+KD, så vi har ännu inte kunnat ha ett medlemsmöte med beslutande omröstning eftersom alternativen inte kan bedömas. Dessutom vore det märkligt att ta ställning till vilka av andras partiers frågor vi ska stödja när vårt egna valmanifest inte är klart än och vi är uppe i ett intensivt arbete med att arbeta fram det.

Viktigast för MP måste vara att gå till val på eget program och sedan får tiden utvisa vilka andra som står oss närmast.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s