Kategorier

Arkiv

Valspurt!

Nu lägger vi in spurten inför EU-parlamentsvalet på söndag och förutom att de senaste opinionsundersökningarna har placerat MP stadigt över 9% till och med över 10% så känns det givetvis positivt. Idag visar en undersökning dessutom att De gröna är bäst på att mobilisera sina väljare. 59,5% av MP:s väljare tänker rösta vilket kan lyfta oss så att vi faktiskt får ett valresultat i nivå med mätningarna för det är ju trots allt skillnad på att sympatisera med ett parti och faktiskt gå och rösta på det.

Aftonbladet granskar idag EU-parlamentarikernas inkomster och endast fyra vill uppge sina inkomster!

Aftonbladet begärde in uppgifter om alla utbetalda ersättningar till samtliga elva svenska EU-parlamentariker som kandiderar på nytt. Bara fyra valde att redovisa ersättningarna som de har fått av parlamentet: Hélène Goudin, Junilistan, Olle Schmidt, Folkpartiet, Carl Schlyter, Miljöpartiet, och Eva-Britt Svensson, Vänsterpartiet.

Inte en enda parlamentariker från Centerpartiet, Moderaterna eller Socialdemokraterna har detaljredovisat sina ersättningar.

Det är bara att tacka och ta emot, positiv publicitet dagarna före valet och ett erkännande för oss EU-kritiker, lönerna är för höga och redovisningen för dålig! Åter igen är (S) och (M) lika goda kålsupare som vanligt som inte vill visa öppenhet.

I kväll vid 17-tiden kommer Birgitta Losman och Johan Hellström till Kinna  för att avsluta sin valturné i Sjuhärad. Nu gälelr det att övertyga ännu fler om att rösta grönt!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s